Craiova: Au încercat să-şi facă dreptate cu pumnii şi bâtele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Oamenii legii au fost anunţaţi de altercaţie de o localinică.
Craiova: Oamenii legii au fost anunţaţi de altercaţie de o localinică.

Mai mulţi tineri din localitatea doljeană Roşişte au ajuns ieri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, după ce au fost victimele unui scandal de un grup de ţărani din comuna Teasc.



O femeie care se afla pe strada cu pricina a auzit zgomot în jurul orei 1.00. Când şi-a dat seama că este vorba de un scandal de mahala, Camelia C. (29 de ani) a format 112. Oamenii legii s-au deplasat imediat pentru a vedea despre ce este vorba.

 Bătuţi până la sânge

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit trei tineri cu vârste între 24-32 de ani, grav răniţi. "S. Marian (30 de ani), G. Petruţă (24 de ani), M. Gheorghe (32 de ani), toţi din comuna Rojişte, care prezentau mai multe leziuni şi plăgi, fapt pentru care au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Clinic de Urgenţă Nr. 1 Craiova, pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat comisar Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Dolj.

Atacatorii, din comuna învecinată

Aceşutia le-au povestit poliţiştilor că au fost agresaţi de şase tineri din Teasc. La acest moment se efectueayă cercetări pentru a se afla care sunt vinovaţii şi de ce au avut loc scenele de violenţă."În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, se va face încadrarea juridică a faptei şi se vor aplica măsuri legale", a mai afirmat purtătorul de cuvânt de la IPJ Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite