Craiova: Au furat pompele staţiilor de irigat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Trei tineri din Dolj s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi de poliţie cu mai multe pompe furate de la staţiile de irigaţii.

Poliţiştii de la Bechet împreună cu lucrători din cadrul Postului de Poliţie Mârşani au depistat pe raza comunei Mârşani un autoturism în care se aflau mai multe componente metalice ce păreau a proveni de la pompele staţiilor de irigat.  În autoturism se aflau Constantin G., de 50 de ani, Marian A., de 26 de ani şi Sorin G., de 23 de ani, toţi din comuna Rojişte, judeţul Dolj.

În urma cercetărilor efectuate s–a stabilit că cei trei învinuiţi, în seara zilei de 30.12.2009, s–au deplasat cu autoturismul în extravilanul comunei Mârşani, la staţia de irigat W 10/4, iar cu ajutorul a două ciocane, tip baros, au distrus prin spargere învelişul metalic al unei pompe, sustrăgând patru discuri din bronz şi fonta rezultată din spargere.

După depozitarea bunurilor sustrase în autoturism învinuiţii au plecat în direcţia comunei Rojişte, împrejurare în care au fost depistaţi de către poliţişti. Staţia de irigat de la care au fost sustrase componentele susmenţionate face parte din patrimoniul OUAI Mârşani, iar prejudiciul cauzat a fost evaluat la aproximativ 10.000 lei.

Pe numele celor trei făptuitori s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite