VIDEO Mamă a doi copii a fost izbită pe trecerea de pietoni de un şofer inconştient: "Pe nebunii ăştia cu viteză mare trebuie să-i ardă legea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Smaranda Cocoşatu este rănită la cap.
Smaranda Cocoşatu este rănită la cap.

O femeie de 57 de ani a fost accidentată în această dimineaţă, în zona Ciupercă, în timp ce traversa regulamentar.

Smaranda Cocoşatu (57 de ani) povesteşte că se îndrepta spre casă şi se afla pe trecerea de pietoni când a fost lovită de maşină. "Eram cu o colegă şi atunci maşina a venit spre mine. Nu am mai ştiut nimic, m-am trezit în Salvare", ne-a spus victima, mamă a doi copii. Femeia, din localitatea doljeană Sărbătoarea, se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, cu răni la cap, mâini şi picioare. Medicii spun că viaţa acesteia nu este în pericol, însă că este posibil să rămână cu sechele. "M-a nenorocit. Nimeni din partea celui care m-a băgat în spital nu s-a interesat de soarta mea. Putea să vină careva aici, să-şi ceară scuze, să spună că n-a vrut să dea în mine, să discutăm omeneşte. Pe nebunii ăştia cu viteză mare trebuie să-i ardă legea", a adăugat femeia.

Află de AICI detalii despre conducătorul auto care a provocat nenorocirea:

Şoferul care a izbit o mamă pe trecerea de pietoni este un pensionar

Un alt craiovean de 60 de ani s-a ales cu răni uşoare după ce ieri a fost accidentat pe zebră, pe strada Caracal. Conducătorul auto, un tânăr de 25 de ani, spune că nu a văzut când victima i-a ieşit în cale. "Şoferul este cercetat pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă", a declarat subcomisar de poliţie Florentina Popescu.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla câte accidente rutiere au avut loc pe trecerile de pietoni, de la începutul anului, şi ce pedepse prevede legea pentru vitezomanii care îi aruncă pe pietoni de pe zebră.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite