Craiova: Artiştii fotografi expun pentru Claudia Chelan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudia va primi toţi banii adunaţi în urma licitaţiei
Claudia va primi toţi banii adunaţi în urma licitaţiei

Vernisajul va avea loc joi seara, la ora 17.30, înaintea spectacolului „Degeaba…?!“ susţinut de maestrul Tudor Gheorghe pe scena Naţionalului.

Expoziţia caritabilă de artă fotografică din foaierul Teatrului Marin Sorescu va fi însoţită şi de filmul care spune povestea studentei anului VI, de la Facultatea de Medicină, care a aflat cu durere în luna februarie a acestui an că are cancer.

image

Au ales să fie alături de ea pentru a doua oară fotografii Mircea Anghel, Dan Călinescu, Florin Constantinescu, Bogdan Panait, profesorul Horia Pârvănescu. Alături de ei vor scoate desene la licitaţie, care va porni de la 10 lei, şi elevi de la Palatul Copiilor. La cealaltă expoziţie organizată tot în scop umanitar, de pe 28 noiembrie, s-au adunat din vânzarea fotografiilor aproape 1.500 de lei, care au intrat în contul Claudiei.


Rezultatele tomografiei

În dimineaţa zilei cu expoziţia, Claudia va efectua în Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar din Viena şi tomografia cu emisie de pozitroni de la care aşteaptă să îi arate că boala a stagnat, iar prima cură de chimioterapie a fost un succes.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite