UPDATE/Craiova: Bătaie ca în filme cu topoare pe preţurile speculanţilor din Piaţa Centrală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 20 de persoane au fost implicate aseară într-o bătaie cu topoare în zona Pieţei Centrale din Craiova. Şapte dintre scandalagii au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Ora 12,30  Magistraţii Judecătoriei Craiova analizează în aceste momente propunerile de arestare preventivă formulate pe numele a 14 dintre scandalagii, care au fost reţinuţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice. Poliţiştii au fost nevoiţi ieri să intervină în forţă pentru a aplana conflictul, acesta pornind, aparent, de la preţurile practicate de doi afacerişti din Piaţa Centrală.

Martorii susţin că cei doi administratori şi-au adunat prietenii, astfel, între cele două grupări iscându-se o bătaie pe viaţă şi pe moarte. "Le şiroia sângele pe faţă, dar nu se lăsau. Unii dădeau cu cozile de la topoare, iar alţii cu ce prindeau în mână", a povestit un pieţar.

image

Varianta poliţiei

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în parcarea dinspre strada Vasile Alecsandri, din cadrul Pieţei Centrale, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

"La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă din cadrul secţiei de poliţie, iar cu ocazia verificărilor s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi între I.CĂTĂLIN, 30 de ani şi S.COSMIN, 30 de ani, ambii din Craiova, administratori de societăţi comerciale, pe motivul stabilirii preţurilor de vânzare a mărfurilor, între cei doi au avut loc, iniţial, o altercaţie verbal", informează poliţia.


Ulterior, au participat de partea celor doi mai multe persoane, pe de o parte: Viorel N., 36 de ani, Adriana N., 33 de ani, Dumitru Z., 25 de ani, toţi din Craiova, Gheorghe G., 36 de ani, Marian C., de 19 ani, Nicolae G., 32 ani, toţi din comuna Afumaţi, judeţul Ilfov; Mădălin R.,  21 de ani, din comuna Dor Mărunt, judeţul Călăraşi şi Cosmin P.,  24 de ani, din comuna Brabova, judeţul Dolj, iar de cealaltă parte au fost identificaţi ca participanţi: Cristian P., 23 de ani, Ştefan M., 24 de ani, ambii din Craiova, Andrei M., 20 de ani, din comuna Pleniţa, judeţul Dolj; Cătălin E., 22 de ani, din Craiova şi Viorel P., 22 de ani, din comuna Pleniţa, judeţul Dolj.

image


Ora 14,30  Din cercetări s-a stabilit că persoanele mai susmenţionate au săvârşit infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, motiv pentru care faţă de care 7 învinuiţi, respectiv Mădălin R., Marian C., Cătălin I., Nicolae G., Andrei M., Cosmin S. şi Cristian P., s-au făcut propuneri de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova şi Judecătoriei Craiova, urmând ca instanţa de judecată să se pronunţe în cursul acestei zile.

Şapte dintre persoanele reţinute în urma scandalului din Piaţa Centrală a Craiovei au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Toţi au făcut recurs.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite