Apropiaţii procurorului cu familie de cămătari spun că magistratul nu avea anturaje cu fratele -infractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorii DIICOT i-au prins în flagrant pe cămătari.
Procurorii DIICOT i-au prins în flagrant pe cămătari.

Cunoscuţii procurorului din Ilfov, cu familie de cămătari, susţin că magistratul şi fratele său aveau preocupări diferite.

Iulia I. ne-a scris pe adresa de e-mail a redacţiei, apărându-l pe procurorul Luis Constantin: "Îl cunosc personal, a învăţat patru ani la rând ca să ia la Institutul Naţional de Magistratură, a învăţat mulţi ani ca să ajungă procuror, nu a avut treabă cu familia lui. Deşi locuiau în aceeaşi casă, eu nu l-am văzut niciodată cu fratele său în acelaşi loc. Se dedica mereu învăţatului, iar în scurtul timp pe care îl avea, ieşea cu prietena lui în oraş", ne-a scris Iulia I. pe adresa de e-mail gabriela.popescu@adevarul.ro.

Costi Diculescu, omul de afaceri şantajat de cămătari.

Costi Diculescu, patron al companiei "Patria Imobiliare"

Familia procurorului Luis Constantin, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu, judeţul Ilfov, a ajuns după gratii. Fratele şi vărul magistratului au fost reţinuţi de procurorii DIICOT din Craiova pentru cămătărie şi şantaj. Şi mama procurorului este cercetată, însă în stare de libertate. În urmă cu doi ani, aceştia au dat cu camătă 95.000 de euro omului de afaceri Costi Diculescu, patronul companiei Patria Imobiliare din Bănie. Dobânda pe care o puneau era calculată în stil cămătăresc, astfel că ajunsese la 350%. În 2010, cămătarii i-au cerut afaceristului din Craiova 350.000 de euro şi au început să-l ameninţe că-i va ucide familia. Costi Diculescu a anunţat însă procurorii DIICOT, care au organizat un flagrant în biroul notarial al lui Gheorghe Ciovică, în timpul unei tranzacţii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite