Craiova: „Apariţia dinozaurilor“, semnalată printre olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionna Stanciu, curioasă să descopere creaţiile interesante
Ionna Stanciu, curioasă să descopere creaţiile interesante

Amuzantele personaje Sid, Manfred şi Diego se aruncă într-o nouă aventură în Epoca de gheaţă. DVD-ul de astăzi, distribuit împreună cu ziarul Adevărul, este este ultimul din colecţie.

O porţie zdravănă de râs şi bună dispoziţie serveşte şi acest al treilea film de animaţie din Colecţia „Epoca de gheaţă“. Un univers de pomină se deschide în numărul trei al seriei, „Apariţia dinozaurilor“, în calea mamutului Manfred, a lui Sid cel leneş, a trigrului Diego şi veveriţei Scrat. Vedetele filmului de animaţie dau din nou de bucluc, din care în cele din urmă trebuie să tragă şi ceva învăţături. „E interesant filmul, iar mie îmi place să urmăresc tot ce stârneşte curiozitatea, are dinamică“, spune Ionna Cristina Stanciu, elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic Henri Coandă. Tânăra mărturiseşte că astfel de producţii sunt gustate de toţi oamenii, pentru că pline de acţiune şi replici grozave. Sunt din plin acestea şi în „Apariţia dinozaurilor“, film în care personajele au de furcă serios cu giganţii în lumea cărora intră nepoftiţi şi pe care îndrăznesc să-i deranjeze, făcând chiar lucruri necugetate, cum ar fi sustragerea unor ouă de dinozauri. Se dau pe brazdă în cele din urmă, iar finalul, unul fericit, face loc ideii de iubire, care îi apropie pe drăgălaşii actori, din orice lume ar proveni ei.

„Epoca de gheaţă 3 – Apariţia dinozaurilor“ se află şi pe rafturile Librăriei Adevărul, de pe strada Împărtaul Traian, numărul 9, la preţul de 11,99, deschisă de luni până duminică, între orele 9 – 22.00.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite