Antchouet a trecut peste problemele cu cocaina: „Voi demonstra pe teren de ce sunt capabil!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima achiziţie a Universităţii Craiova, atacantul gabonez Henri Antchouet, a venit în Bănie la recomandarea lui Jeremie Njock, pe care l-a avut coleg la Estoril (Portugalia).

Fotbalistul african de 31 de ani speră să-şi relanseze cariera la Ştiinţa şi să ajungă din nou la echipa naţională, pentru care a marcat de 15 ori în 46 de partide.

Njock mi-a vorbit frumos despre România şi cred că Universitatea Craiova va fi o experienţă inedită pentru mine. Am înţeles că este o echipă iubită, cu mulţi suporteri, iar Jeremie mi-a spus că s-a simţit foarte bine aici. Vreau să mă antrenez şi să joc bine, fiindcă sunt al doilea căpitan al naţionalei Gabonului şi îmi doresc să evoluez la Cupa Africii pe Naţiuni din 2012, când ţara mea va organiza această competiţie“, a afirmat atacantul gabonez la primul său contact cu noua echipă, vizita medicală.

Henri Antchouet a vorbit şi despre episodul din 2007, când a fost depistat pozitiv cu cocaină la un test antidoping efectuat de Federaţia din Grecia. Africanul juca atunci la Larisa şi a fost suspendat pentru doi ani.

Ceea ce s-a întâmplat atunci a fost în afara vieţii sportive. Am greşit şi am plătit pentru asta. Eu am lăsat trecutul în urmă, acum sunt căsătorit, soţia aşteaptă un copil, duc o cu totul altă viaţă. Voi demonstra pe teren de ce sunt capabil“, a precizat Antchouet, care la ultima sa echipă, Estoril, a punctat de 5 ori în 19 partide.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite