Angajatul de la Spitalul Filantropia care a trimis un plic pe numele unui bebeluş mort este arhivar. Salariatul nu va primi sancţiune de la şefi. Află de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Oprea a văzut pe plicul trimis de către spital numele fiului mort.
Mihaela Oprea a văzut pe plicul trimis de către spital numele fiului mort.

Angajatul de la Spitalul Municipal Filantropia, care săptămâna trecută a trimis unei familii o scrisoare pe numele bebeluşului decedat, lucrează ca arhivar. Conducerea spitalului a hotărât să nu fie sancţionat.

Reprezentanţii Spitalului Nr. 2 din Craiova au discutat vineri în comitetul director despre cazul angajatului care a trimis familiei Oprea Aurel informaţii despre bebeluşul care a decedat, scriind la destinatar chiar numele pruncului mort. "S-a discutat despre sancţionarea angajatului care este arhivar în cadrul spitalului. Comitetul director a hotărât să nu fie sancţionat, întrucât acesta nu este curier ci arhivar", a declarat asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Nr. 2. Acesta a precizat că membrii comitetului director au cerut notă explicativă unui alt angajat care s-ar putea face responsabil de situaţia creată.

O familie din Craiova a primit săptămâna trecută un plic trimis de Spitalul Filantropia, în care se aflau informaţii despre bebeluşul care a decedat la opt zile după naştere. Numai că la destinatar, în loc să fie trecut numele tatălui, era scris chiar numele pruncului mort. Conducerea spitalului a explicat că angajatul care a trimis plicul a încurcat numele.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla ce angajat trebuie să dea notă explicativă în acest caz şi ce riscă acesta.

Citeşte AICI despre acest caz:

EXCLUSIV O tânără a primit prin poştă un plic pe numele pruncului mort în spital. "Era să leşin, n-am mai ştiut de mine"

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite