Craiova: Angajaţii de la Finanţele Publice din Dolj: „Câştigăm 100 de euro pe lună. Cine poate trăi cu 400 lei pe lună? Ruşine! “

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La intrarea în sediul Finaţelor Publice din Dolj angajaţii au scandat „Hoţii“ sau „Nu ne vom relua munca decât în momentul în care revenendicările noastre se vor rezolva“.

Oamenii au declarat că au ajuns să trăiască din ce în ce mai rău. „După 13 ani de muncă cu două facultăţi şi un master, luna trecut am câştigat 750 lei. Avem de plătit rate şi familii acasă de întreţinut. Nu este normal ce se întâmplă. Vom protesta zilnic până cei de la guvernare ne vor rezolva problema cu banii“, a spus Tori Petrişor, angajată în cadrul Finaţelor Publice din Dolj.

image

„ Ce să vă mai spun. Nu vedeţi ce este aici“

Directorul Finaţelor Publice, Eugen Călinoiu a încercat să îşi convingă angajaţii să îşi reia activitatea, însă degeaba. Călinoiu a fost supărat pe oamenii că au protestat. „Ce să vă mai spun. Nu vedeţi ce este aici. Eu nu vreau decât ca toată lumea să îşi reia activitatea. Este dreptul lor să protesteze, însă avem de muncit.“, a spus Călinoiu.

image

Merg până la capăt

Oamenii au declarat că nu le este frică de nimeni şi că vor lupta petru drepturile lor până în pânzele albe. „ După ce ne-au tăiat 70% din salariu, am ajuns să câştigăm 100 de euro pe lună. Ruşine. Nu vom renunţa la proteste vom merge până la capăt“, a spus Daniela Boboc, consilier.

Angajaţii din Finanţe au mai spus că ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţeanu nu a făcut altceva decât să îi mintă în faţă. „Ne-a spus că situaţia noastră se va rezolva şi că vom primi banii mai mulţi. Luna trecută când am văzut fluturaşul de salariu nu mi-a venit să cred. Aşa că noi de ce să ne reluăm activitatea? Să vedem ce se va întâmpla ?“, a spus un angajat din cadrul Finaţelor Publice Dolj.

image

Salariaţii de la Finaţele Publice Dolj au aplaudat în cor faptul că sunt uniţi şi că nu au renunţat la protest.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite