Craiova: Andrei Prepeliţă va fi noul căpitan al Ştiinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prepeliţă (stânga) va deveni cel mai important jucător al echipei, după plecarea lui Florin Costea (dreapta)
Prepeliţă (stânga) va deveni cel mai important jucător al echipei, după plecarea lui Florin Costea (dreapta)

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat că, după despărţirea de Dorel Stoica, Florin Costea, Julius Wobay, Vali Bădoi, Florin Şoavă şi Vali Badea, va reconstrui echipa în jurul lui Andrei Prepeliţă.

Mijlocaşul care a împlinit în această lună 24 de ani va purta şi banderola de căpitan al Ştiinţei. „Prepeliţă este un jucător deosebit. Va fi noul căpitan al echipei. În jurului lui voi reconstrui noua Universitatea Craiova“, a precizat finanţatorul oltean.

Dintre „veterani“ va fi oprit doar Trică. „Eugen nu va pleca. Am alte planuri cu el. Va continua ca jucător, iar, din vară, îi vom propune o funcţie în club“, a mai spus Adrian Mititelu.

Andrei Prepeliţă a fost adus la Universitatea Craiova în vara lui 2007 de la FC Argeş, iar în acest sezon a marcat un singur gol pentru alb-albaştri, în meciul cu Steaua, pierdut cu 2-1.

„După mine, toţi merită banderola de căpitan. Pentru mine, toţi sunt buni, tineri şi foarte valoroşi. Ţin pe această cale să le mulţumesc că m-au acceptat ca lider de echipă şi coechipier“, a precizat fostul căpitan Dorel Stoica.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite