Craiova: Andrei Prepeliţă scapă repede de gripă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a ratat meciul cu CFR Cluj din cauza unei răceli, mijlocaşul Universităţii Craiova, Andrei Prepeliţă, se simţea astăzi mai bine.

Fotbalistul de 24 de ani îşi aniversează astăzi ziua onomastică şi tot ceea ce-şi doreşte este să fie sănătos. „Asta e cel mai important, să ai sănătate, pentru că în rest le poţi face pe toate“, a afirmat Prepeliţă.

Acesta a mai precizat că a fost ţinut pe bară la meciul cu CFR Cluj de o răceală, dar că va scăpa repede de ea. „Sunt încă răcit, dar sunt spre bine. Urmez tratamentul dat de medic şi văd că începe să dea roade. Mă simt din ce în ce mai bine. Nu este vorba de gripă, Doamne fereşte, ci de o simplă răceală“, a adăugat Andrei Prepeliţă.

Mijlocaşul Ştiinţei a refuzat să vorbească despre situaţia de la echipă, pentru că nu-i permit clauzele din contract, şi a precizat că nu ştie dacă va face mâine deplasarea la Severin, pentru amicalul cu FC Drobeta, programat de la ora 13.00. „Nu mi-a zis nimeni nimic până acum de asta. Nu am vorbit cu «Geană» (Eugen Neagoe - n.r.), nu ştiu ce să spun“, a precizat Prepeliţă, care are şanse mari să se refacă până la ora derbiului cu Steaua, din următoarea rundă a Ligii I.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite