Craiova: Bătăile se ţineau lanţ în familia poliţistului care şi-a executat soţia şi fiica. Soţii Gruia s-au acuzat reciproc de lovire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nelu Gruia a depus o plângere la Parchet, pe 9 martie, împotriva soţiei şi a fiicei pentru lovire şi alte violenţe. În urmă cu două săptămâni, şi Carmen Gruia a depus o plângere în care îl acuza pe fostul poliţist de aceleaşi fapte.

Andrei Gruia, băiatul surdo-mut al fostului poliţist care şi-a împuşcat miercuri dimineaţă soţia cu care era în divorţ şi fiica, pare să fi trecut prin clipe de groază în familie. Potrivit anchetatorilor, ambii soţi au depus plângeri la poliţie pentru lovire şi alte violenţe. „Bărbatul (Nelu Gruia) a depus o plângere pe 9 martie prin care o acuza pe fosta soţie şi fiica acesteia de lovituri şi alte violenţe. A adus un certificat medico-legal pentru îngrijiri medicale de patru zile. Dosarul a fost înaintat la poliţie, cele trei persoane fiind audiate. Pe 29 martie, acesta s-a prezentat la poliţie şi a retras plângerea, susţinând că s-a împăcat cu fosta soţie şi fiica sa. Pe 2 aprilie, femeia (Angela Carmen Gruia) a depus plângere, invocând aceleaşi acuzaţii de lovituri şi alte violenţe“, a declarat Jean Uncheşelu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.



Nelu Gruia şi-a împuşcat soţia şi fiica, la 13 aprilie, după care a încercat să se sinucidă. A murit pe masa de operaţie, câteva ore mai târziu. Cei doi soţi erau divorţaţi, iar certurile din familia lor erau la ordinea zilei. Tragedia a avut loc din cauză că fosta soţie a lui Nelu Gruia, Carmen, îi cerea prea mulţi bani la partaj şi nu era de acord ca el să rămână cu majoritatea bunurilor.    

image
image
image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite