Craiova: Amelia Căprărin, poliţista îndrăgostită de aparatele foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amelia nu se poate despărţi de aparatul său
Amelia nu se poate despărţi de aparatul său

Purtătoarea de cuvânt de la Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj nu pleacă nicăieri fără aparatul de fotografiat. Visează acum să ajungă în Alpi, pentru a prinde imagini cu frumuseţea munţilor.

Are 23 de ani, iar din 15 iunie 2009 lucrează în biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Puţină lume ştie că pasiunea ei cea mai mare este fotografia. A reuşit de-a lungul anilor să susprindă mii de de portrete, care mai de care mai inedite. „Pot spune că mi-a plăcut cel mai mult la Maramureş. Acolo am văzut lumea cu alţi ochi. Totul în jur era de vis, nu îmi venea să mai plec de acolo. Am rămas cu multe amintiri, pe care am vrut să le aduc şi acasă. Am făcut sute de poze acolo, peisaje care mai de care mai viu colorate şi mai expresive“, a spus  Amelia Căpărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Munca însă este pe primul loc

Tânăra spune că a îndrăgit haina militară, ca şi arta, de mic copil. Tatăl ei a lucrat în armată. A luptat să ajungă acolo unde îşi doreşte, iar acum poate spune că la vârsta de 23 de ani a obţinut multe lucruri. „Mai am multe de învăţat de la viaţă. Eu ştiu să iau lucrurile treptat. Visul meu este să ajung departe în Poliţia Română. Acum sunt la început de drum, dar sunt convinsă că prin muncă voi dovedi că pot şi că merit să ajung acolo unde îmi doresc“, a povestit Amelia Căprărin.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite