Craiova: Alte milioane de euro pompate în Aeroportul din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aeroportul din Craiova va intra într-un nou proces de modernizare. 4,5 milioane de euro se vor investi în extinderea terminalului, la instalaţiile de pe platfomră, dar şi pentru finalizarea lucrărilor la turnul de control care va avea cinci etaje.

Conducerea Consiliului Judeţean Dolj mai spune că, în zonă se va amenaja şi un teren de fotbal, dar şi un centru pentru copii şi junior.  „Vrem să modernizăm un teren de fotbal, să facem tribune nocturne şi să punem gazon sintetic, iar apoi să îl închiriem în momentul în care au loc unele activităţi.“, a spus Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean.   

Ion Prioteasa a mai declarat că, aşteaptă să se lanseze  Programul Operaţional Sectorial de Transport, unde va depune un proiect. „ Ministerul Transporturilor a absorbit 4% din fondurile care i se cuveneau şi încă nu înţelegem de ce nu a fost lansat ghidul până acum. Guvernul României şi toate celelalte ministere care au miliarde de euro în portofoliu nu ştiu de ce nu dau drumul la proiecte să putem obţină aceşti bani . Noi trebuie să facem ceea ce ne-am propus de la bun început. Dacă stăm cu mâinile în sân riscăm să nu consumăm fondurile care vin de la Uniunea Europeană. “, a mai spus preşedintele CJ Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite