Craiova: Alb-albaştrii şi steliştii s-au relaxat împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Neagoe şi-a dus elevii la biliard
Eugen Neagoe şi-a dus elevii la biliard

Adversari în derbiul de diseară, jucătorii Universităţii şi cei ai Stelei s-au intersectat astăzi la prânz, la un club din Craiova, la o partidă de biliard.

Mai bine de o oră localul a fost închis pentru ca alb-albaştrii şi roş-albaştrii să se relaxeze în voie. Florin Costea şi Dorel Stoica au părăsit primii clubul, urmaţi la puţin timp de tot lotul stelist, foştii craioveni Rada (foto jos) şi Pleşan fiind luaţi la întrebări de cei câţiva suporteri olteni aflaţi în zonă: „Pierdeţi şi voi astăzi? Ar fi cazul, că aţi jucat şi aici!“.

Ionuţ Rada

La ieşire, antrenorul Ştiinţei, Eugen Neagoe, a dezvăluit şi rezultatul disputei: „La biliard am câştigat noi. Sper să reuşim şi diseară, pe teren, acelaşi lucru“.

„Geană“ le-a oferit liber elevilor săi până la ora 13.15, nu toţi alegând să se relaxeze la un joc de biliard. Dacă fraţii Costea, Stoica, Badea, Bădoi, Dina, Şoavă, Mitchell, Rose şi Nicolae au ales clubul din cartierul 1 Mai, restul jucătorilor, în frunte cu Julius Wobay, au preferat o plimbare prin Parcul „Nicolae Romanescu“, aflat în apropiere.

Partida dintre Universitatea Craiova şi Steaua va avea loc astăzi, de la ora 20.45, şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro, începând cu ora 19.45.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite