Craiova: Alb-albaştrii au pierdut lamentabil în faţa orădenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschetbaliştii Craiovei nu fac faţă momentan primei ligi
Baschetbaliştii Craiovei nu fac faţă momentan primei ligi

Echipa masculină de baschet a SCM „U“ Craiova a pierdut aseară cu scorul de 78-64 partida disputată pe teren propriu în faţa formaţiei CSM Oradea.

Gazdele au avut o evoluţie slabă în faţa unui adversar modest. Au pierdut fără drept de apel sferturile 1 (19-11) şi 3 (19-13) şi aşa s-a scris istoria meciului. După joc tehnicianul craiovenilor s-a arătat indignat de evoluţia sportivilor lui. „A fost un meci catastrofal în care s-a văzut că unii jucători şi-au bătut joc de colegii de echipă. Ori atunci când unul dintre jucători nu joacă pentru echipă e greu să te impui într-un meci, în care adversarul, bine organizat, a ştiut să profite de deficienţele noastre“, a spus Paul Nicolae.

Acesta a recunoscut că va lua măsuri radicale: „S-a văzut clar ce înseamnă să fi un conducător de joc care evoluezi în interesul echipei. Mă refer aici între aportul lui Bassett pentru Craiova şi cel al lui Mitchell pentru Oradea. Domnul Bassett s-ar putea să stea pe bancă până la finalul acestui campionat. Sunt unii jucători care demonstrează că nu-şi merită banii pe care-i primesc. Avem în continuare şanse reale la locul 14 şi vreau ca până sâmbătă la ora meciului cu B.C. Mureş Târgu-Mureş să fim pregătiţi 100 la sută“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite