Craiova: Alb-albaştrii, pregătire prin nămeţi şi în compania unei blonde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii Ştiinţei au tras cu ochii la frumoasa atletă
Jucătorii Ştiinţei au tras cu ochii la frumoasa atletă

Jucătorii Universităţii Craiova au efectuat de dimineaţă primul antrenament în Bănie de la revenirea din stagiul de pregătire din Antalya.

Şedinţa s-a desfăşurat pe pista de atletism a stadionului „Ion Oblemenco“, printre nămeţi şi alături de doi atleţi care îşi făceau liniştiţi programul de pregătire.

Pentru că antrenorul Mark Wotte şi celelalte două ajutoare ale sale din Olanda vor sosi diseară la Craiova, alb-albaştrii s-au pregătit astăzi sub comanda secunzilor Corneliu Papură şi George Biţă.

Cei 26 de jucători prezenţi la antrenament au avut parte doar de alergări, grupaţi în echipe de câte patru, cinci şi şase. Doar Dragoş Firţulescu a alergat de unul singur, dând parcă de înţeles că nimeni nu se poate ţine după el.

După ce au acuzat unele probleme medicale pe finalul stagiului din Antalya,  Dilevski şi sârbul Paunovic au alergat în ritm normal, semn că sunt refăcuţi.

Ologu, Gogoşoiu şi Răducu sunt singurii care mai au probleme cu accidentările, primii doi fiind operaţi anul trecut de menisc, în timp ce ex-caracaleanul a suferit o ruptură musculară.

Alb-albaştrii, la primul antrenament de la revenirea din Antalya

Papură şi-a urmărit atent elevii, din când în când mai auzindu-se câte un îndemn de genul „aleargă!“ sau „nu te opri!“. Şi jucătorii au fost atenţi, însă nu doar la comenzile antrenorului, ci şi la cei doi atleţi care se pregăteau în acelaşi timp cu ei. Unul dintre cei doi „intruşi“, o sportivă blondă, a stârnit admiraţia alb-albaştrilor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite