Craiova: Şeful de post al Poliţiei din Gighera a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii de la Tribunalul Dolj a dispus astăzi arestarea preventivă pentru 29 de zile a şefului de post de Poliţie din comuna Gighera (Dolj).

Poliţistul Florea Stănescu a fost reţinut de procurori, fiind acuzat că ar fi primit 400 euro pentru a realiza în fals un proces verbal de la o persoană fără permis auto, care a produs un accident rutier, pe data de 2 aprilie.

Stănescu este învinuit de luare de mită, fals, complicitate la fals şi favorizarea infractorului. „Poliţistul a întocmit în fals un proces verbal în care a stipulat că la volanul maşinii s-a aflat o altă persoană, care deţinea permis de conducere auto“, a declarat Magda Bădescu, purtător de cuvânt al parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Florea Stănescu va fi prezentat, mâine, magistraţilor de la Tribunalul Dolj cu propunerea emiterii mandatului de arestare preventivă.

Tot astăzi, un agent de la Secţia Nr. 3 Poliţie, Cosmin Mitru, a primit mandat de arestare preventiv, pentru 29 de zile, tot pentru luare de mită, el fiind acuzat că a primit 550 de lei.

Vom reveni cu amănunte.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite