Craiova: Află cum poţi face economii, dacă vrei să te relaxezi o săptămână în staţiunile din Tunisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţiile au reduceri de până la 40 la sută pentru rezervări până în martie. Pentru un sejur de şapte zile în Grecia, o persoană va plăti acum 450 de euro, faţă de 650 de euro, preţul obişnuit, iar trei zile în Bulgaria vor costa 50 de euro, în loc de 60.

Dacă vrei să ajungi la toamnă în Grecia şi să faci economie, trebuie să te duci la o agenţie de turism cât mai rapid. „Pentru şapte zile all inclusive în Corfu, în lunile iunie şi septembrie, poţi plăti 342 de euro, în loc de 489. Reducerea de 30 la sută  va fi aplicată dacă rezervarea se face până la 9 martie. Dacă se face până la 13 martie, vei achita 357 de euro“, ne-a informat Oana Trifan, agent turism din Craiova. Pentru acelaşi sejur programat pentru august, preţul coboară de la 640 de euro la 450.

Ofertele, până în martie


Angajaţii ne spun că oltenii mai pot pune bani deoparte dacă îşi asigură de pe-acum un loc. Astfel, pentru o săptămână petrecută la vară în Turcia laun hotel de 4 sau 5 stele, cu transportul cu avionul inclus, o persoană va scoate din buzunar 757 de euro, în loc de 908, dacă va achita avansul taxei din luna martie. Şi pentru Tunisia se percep sume mai mici, pentru cei care se grăbesc să-şi facă rezervarea. De la 500 de euro, o persoană va plăti, pentru şapte zile, 427 de euro, în cazul în care îşi va lua biletul până la sfârşitul acestei luni. Şi Creta este inclusă în lista ţărilor către care turiştii sunt atraşi. De la 690 de euro, costul unei vacanţe de o săptămână, suma va ajunge la 480 de euro. Oferta, spun angajaţii, este valabilă pentru cei care cumpără biletul până în martie.


400 lei economisiţi, pentru litoral


Şi slătinenii care şi-au făcut deja planuri pentru a-şi petrece zilele de concediu din vară într-o staţiune din ţară sau străinătate şi îşi achiziţionează de pe-acum biletele beneficiază de reduceri de 15 la sută. Tarifele cu care agenţiile din judeţul Olt îşi atrag clienţii la malul Mării Negre variază între 29 de lei pe zi şi 67 de lei. Angajaţii spun că ofertele deja au atras zeci de olteni.
Pentru litoralul românesc, dacă biletul este cumpărat până la 28 februarie, reducerea este de 25 la sută, iar până pe 15 mai, preţul este redus cu 10 la sută. De exemplu, în staţiunea Mamaia, un sejur de şapte zile, în perioada 25-31 iulie, cu pensiune completă, la un hotel de trei stele, costă 2.292 de lei fără reducere. Dacă vă hotărâţi şi cumpăraţi biletul din timp, preţul ajunge la 1.833 de lei, cu reducerea de 25 la sută.


Sejur de patru stele, redus


Pentru o staţiune din Bulgaria, majoritatea hotelurilor oferă o reducere de 20 la sută dacă biletul este cumpărat până la sfârşitul lunii aprilie şi o reducere de 10 la sută pentru pachetele turistice achiziţionate din Târgu Jiu până în luna mai. Aici, la un hotel de trei stele, all inclusive, un sejur de şapte zile în perioada de vârf costă 350 de euro de persoană, fără reducere. În staţiunea Halkidiki din Grecia, biletele cumpărate până la 2 martie au o reducere de 20 la sută, iar cele cumpărate până la 13 aprilie sunt reduse cu 15 la sută. Aici, la un hotel de trei stele, cu demipensiune, un pachet de 7 nopţi, în plin sezon, costă 319 euro de persoană. Redus preţul scade până la 255 de euro. În Turcia, la un hotel de 4 stele, preţul sejurului este redus cu 15 la sută dacă pachetul este achiziţionat până la data de 20 aprilie şi ajunge la 399 de euro, de la 469 de euro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite