Craiova: Află aici ce trebuie să faci, ca să joci în comedii inedite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un regizor din Craiova caută tineri pentru trupa de teatru. Preselecţia pentru trupa de amatori Noriy va fi organizată pe 1 iulie, la Casa Studenţilor, înscrierile începând mâine.

Copiii şi tinerii care vor să devină actori în Trupa Noriy pot trimite un e-mail pe adresa fundatiaartelor@yahoo.com, pentru a-şi lăsa datele de contact. Actorul Marian Răţulescu promite că le va răspunde cu promptitudine.

Piese cu scenarii proprii


Încercăm să îi încurajăm pe tineri să îşi urmeze pasiunile şi să creadă în ei. Promovăm forme de teatru nonconvenţional, pe scenarii proprii, şi integrăm în acest proiect persoane deschise, care vor să evolueze artistic şi să lucreze în echipă“, a declarat actorul şi regizorul Marian Răţulescu, care se mândreşte că un grup de colaboratori ai Trupei Noriy au decis să îmbrăţişeze o carieră în domeniu. „Mulţi erau ruşinoşi la început, însă cu timpul şi-au înfrânt timiditatea şi chiar şi-au dat seama că vor să facă actorie pentru toată viaţa“, a completat regizorul.


Vor construi scenarii


Regizorul spune că piesele pe care intenţionează să le pregătească, împreună cu oltenii care vor reuşi să-l convingă de seriozitatea şi perseverenţa lor, au la bază umorul. În plus, Marian Răţulescu precizează că, pentru început, pot fi cooptate între 6 şi 20 de persoane. „Rolurile pe care le am în plan sunt dedicate fetelor, dar am câteva puse deoparte şi pentru băieţi. Mai mult, împreună vom veni cu idei şi vom construi scenarii“, a completat actorul.

Află mai multe despre trupa Noriy astăzi, din .

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite