Craiova: VIDEO/ Afacerile se fac în familie la Bechet. Fiul edilului, patron de meserie, face bani frumoşi din contractele cu primăria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Tulitu i-a dat fiului contracte de zeci de mii de lei
Costel Tulitu i-a dat fiului contracte de zeci de mii de lei

Cătălin Ştefan Tulitu are 21 de ani şi a făcut o adevărată avere de pe urma firmelor la care este acţionar. Până aici nimic anormal, însă cel care i-a facilitat contractele este chiar tatăl lui, nimeni altul decât primarul oraşului Bechet.

Primul contract încheiat între Costel Tulitu, primarul oraşului Bechet, şi fiul lui este cel cu salubritatea. Cătălin Ştefan Tulitu încasează pe lună nici mai mult nici mai puţin de 28.000 lei. Oraşul însă este plin de mormane de gunoaie aruncate la tot pasul.



Primarul o dă la întors

Luat la bani mărunţi, edilul nu recunoaşte nimic. Constatin Tulitu pare să nu ştie nimic despre afacerile pe care le face cu băiatul lui. După ce vede contractele şi actele societăţilor, memoria pare să îi revină. „Da, sunt firmele băiatului meu şi care este problema? Sunt şi eu om şi familia mea trebuie să mănânce. Totul s-a făcut legal, aşa că nu văd care este problema.“, a spus supărat Tulitu.

image
image

Afacere încheiată în urmă cu patru zile

Edilul oraşului Bechet a mai încheiat în urmă cu câteva zile un alt contract totul cu fiul său, culmea, pentru încasarea taxei locale de tranzit. Din această afacere fiul primarului, Cătălin Ştefan, urmează să încaseze 10.000 lei lunar.

image

Afacerile în familia Tulitu nu se opresc aici. Fiul edilului a mai primit încă un contract tot de la primărie pentru îngrijirea păşunilor. Luna trecută a primit nici mai mult nici mai puţin de 31.000 lei.

240.000 lei pentru un WC

Costel Tulitu, primarul care face afaceri în familie a alocat anul trecut 240.000 lei pentru construcţia unui WC. Din păcate investiţia nu a fost făcută, iar toaleta arată  ca acum ani buni, fără geamuri, iar condiţiile sunt insalubre. „ Povestea cu WC este de mult şi chiar nu îmi mai aduc aminte câţi bani s-au alocat.“, a spus edilul oraşului Bechet.

La aflarea veştii că băiatul primarului încasează bani frumuoşi de pe urma primăriei, consilierii locali s-au apucat la ceartă. Majoritatea au cerut imediat rezilierea contractelor. „Nu este posibil aşa ceva.“, a spus Marius Glăvan, consilier local.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite