Craiova: Discuţii aprinse pe tema tăierii unor sporuri salariale, la Spitalul Filantropia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii de secţii de la Spitalul Municipal au fost chemaţi în această dimineaţă la o întâlnire cu directorii instituţiei, pentru a dezbate problema tăierii unor sporuri salariale.

Comitetul director şi consiliul de administraţie au fost programate pentru această dimineaţă, începând cu ora 9.00. Angajaţii Spitalului Filantropia spun că se ia în calcul ca salariile să le fie diminuate, pentru că spitalul cheltuie prea mulţi bani cu sporurile. "O să vedem ce se va hotărî astăzi, o să ne susţinem punctul de vedere. Normal că nu cedăm, nu vrem să ni se taie sporurile", a declarat în această dimineaţă Constanţa Bărbulescu, lider de Sindicat Sanitas al Spitalului Nr. 2.

Pe de altă parte, conducerea spitalului ne-a spus zilele trecute că instituţia se confruntă cu probleme financiare şi că nu poate rezolva toate nemulţumirile personalului medical.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla ce s-a hotărât în comitetul director şi consiliul de administraţie şi ce spun reprezentanţii unităţii medicale despre această situaţie .

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite