Craiova: Administraţiile financiare, închise cinci zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Fiscului vor lucra în tot acest timp pentru rearondarea contribuabililor şi pentru transferul informaţiilor de la administraţie financiară la alta. Reorganizarea demarată de ANAF va include desfiinţarea unor administraţii financiare din Dolj.

Doljenii care vor să îşi rezolve în aceste zile treburile la administraţiile financiare din judeţ vor fi nevoiţi să le amâne. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a anunţat că, începând de joi, 30 iunie, la ora 12.00, până marţi, 5 iulie, la ora 8.30 activitatea la ghişeele tuturor administraţiilor financiare şi direcţiilor generale ale finanţelor publice care lucrează cu publicul va fi oprită.
 
Vor funcţiona doar centrele de asistenţă telefonică a contribuabilului, iar pe portalul www.anaf.ro rămân active doar paginile de informare a contribuabililor. Trezoreriile din toate administraţiile financiare vor lucra cu program normal în ziua de 30 iunie, continuând cu toate operaţiunile de închidere a lunii, urmând ca în data de 4 iulie să se deschidă numai trezoreriile rămase după reorganizare, care vor opera pentru toţi contribuabilii rearondaţi. Angajaţii Fiscului vor lucra în zilele de sâmbătă şi duminică, făcând chiar ore suplimentare pentru a urgenta procedura de rearondare a contribuabililor şi transferul informaţiilor.

Află ce administraţii financiare din Dolj vor fi desfiinţate astăzi, în "Adevărul" de Oltenia!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite