Craiova: A păgubit statul cu trei milioane de lei şi a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stoicovici Dragomirescu, de 41 de ani, din Craiova a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Bărbatul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi evaziune fiscal.

Magistraţii au stabilit că oltenaul a prejudiciat statul, prin firma pe care o avea, cu peste trei milioane de lei. În perioada iunie-decembrie 2008, în calitate de administrator, a trecut în actele contabile operaţiuni comerciale fictive. În acest sens, craioveanul s-a sustras de la plata obligaţiilor fiscale datorate bugetului statului cu o suma de peste trei milioane de lei.

A schimbat numele firmei

Stoicovici Dragomirescu a găsit şi o modalitate prin care să scape basma curată. A schimbat denumirea firmei şi imediat i-a mutat sediul. A concesionat părţile sociale ale societăţii către două persoane care nu aveau un domiciliu stabil. Oamenii legii au mai stabilit că, semnăturile de pe documente fuseseră falsificate.

Craiovenaul a fost arestat pentru 29 de zile, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să îşi petreacă ani buni în spatele gratiilor. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite