Craiova: A murit strivit de roţile tramvaiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 48 de ani din comuna Sopot şi-a găsit aseară sfârşitul chiar sub mijlocul de transport cu care circula.

Martorii spun că victima era în stare de ebritate, iar în momentul în care a coborât din tramvai s-a dezechilibrat şi a căzut sub roţile tramvaiului.

Oamenii au declarat că au trăit o adevărată dramă. Au văzut cum bărbatul a căzut sub şine şi au auzit o bubuitură puternică. "S-a urcat de la PECO şi abia se mai putea ţine pe picioare, era sub influenţa băuturilor alcoolice. În momentul în care a coborât din tramvai la Real, l-am văzut practic cum a intrat sub roţile tramvaiului. Eu stăteam chiar aici lângă uşă. A apucat doar să strige odată şi atâta a fost. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat", a povestit Ileana Dumitru.

Trupului bărbatului a fost dus la morgă

Medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Mai bine de zece oameni au muncit pentru a scoate cadvarul de sub roţile tramvaiului. Trupul victimei aproape că a fost sfârtecat. Oamenii au asistat şocaţi la toată scena şi au spus că nu au mai văzut niciodată aşa ceva. "Eu am alergat să prind tramvaiul. Practic sub ochii mei a căzut sub şine. Nu îmi revin nici acum, tremur tot. Cred că mult timp de acum înainte mă voi gândi la seara aceasta", a spus Antonio de 19 ani.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s.a produs accidentul. "Din primele verificări se pare că brăbatul nu a fost atent atunci când a coborât din tramvai şi s-a produs tragicul eveniment. Vatmanul a închis uşile imediat după ce totţi pasageri au coborât din tramvai", a spus Alin Apostol, purtător de cuvânt în cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Craiova.

Familia bărbatului de 48 de ani a fost anunţată aseară despre tragicul eveniment. Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate, iar tramvaiul 210 a fost pus în mişcare după mai bine de o oră. Vatmanul a spus doar că a încercat să frâneze, însă din păcate nu a mai putut evitat incidentul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite