Craiova: VIDEO / A murit în plină stradă, pentru că ambulanţa pe care a chemat-o a venit prea târziu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Izbiceni-Olt, a decedat aseară în Bechet - Dolj, după ce a coborât dintr-un autoturism. Martorii spun că au cerut ajutorul medicilor, care nu s-au grăbit să salveze bolnavul.

Ionuţ Andrei (24 de ani) coborâse din maşină ieri, în jurul orei 17.00, când deodată s-a prăbuşit la pământ.

Victima a stat în agonie, până au venit ajutoare din partea medicilor.

image

Oamenii susţin că au anunţat imediat Serviciul de Ambulanţă din Bechet, însă niciun doctor nu s-a prezentat la locul unde fusese solicitată autosanitara. La aproximativ 100 de metri se afla dispensarul medical. Cei care se strânseseră în jurul tânărului au pornit în acea direcţie, sperând că cineva îi va ajuta. Nimeni nu s-a încumetat să răspundă strigătelor de ajutor venite din partea trecătorilor disperaţi că victima se zbate între viaţă şi moarte.

Moartea vine după programul medicilor

Eu am ieşit din farmacie şi am văzut multă lume strânsă. M-am dus şi am dat cu ochii de tânăr, care era  întins la pământ, însă în viaţă. Am pus mâna pe telefon şi am sunat la 112. Cei de acolo mi-au cerut foarte multe detalii. Să zic că ambulanţa a sosit la faţa locului după aproximativ o oră. Cineva s-a dus repede să ceară ajutor, dar a venit foarte revoltat şi ne-a spus că asistenta de acolo nu a vrut să vină din cauză că era în afara orelor de program“, a spus Marin Zăvăleanu, martor. Oamenii susţin că medicii au sosit la faţa locului după aproximativ o oră şi că tot ce au mai putut face era să constate decesul.

Martorii spun că tânărul putea fi salvat, cu puţin interes din partea doctorilor.

image

Află care este explicaţia medicilor cu privire la acest caz astăzi, din .

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite