VIDEO L-a prins sub maşină şi l-a târât câţiva metri, lăsându-l într-o baltă de sânge. Apoi a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul spune că nu a văzut că a lovit două persoane
Tânărul spune că nu a văzut că a lovit două persoane

UPDATE/ Tânărul care a lovit două persoane pe trotuar a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Adrian Călin, de 23 de ani, din Craiova, s-a urcat băut la volan şi a lovit un minor şi pe mama acestuia. Tânărul riscă să îşi petreacă următorii 15 ani în spatele gratiilor. 

EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Am condus în România cinci ani fără permis şi nu m-a oprit poliţia”

EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Nu am avut timp să dau examen pentru permisul de conducere”


Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că nu a văzut că a lovit-o pe femeie şi pe copilul acesteia. Imaginile surprinse, însă, de camerele de luat vederi din zonă arată clar cum şoferul opreşte autoturismul şi se uită câteva secunde la victime, după care fuge de la locul accidentului.

Şoferul fugar a fost prins imediat şi reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. „Pur şi simplu nu i-am observat. Îmi pare rău pentru ce am făcut“, a spus Adrian Călin în momentul când a intrat pe uşa Parchetului.   

Minorul de 13 ani, în stare gravă la spital

Pe imaginile surprinse se vede clar cum şoferul autoturismului, în timp ce merge cu spatele, îl prinde pe minor sub maşină şi îl târăşte câţiva metri şi îl lasă într-o baltă de sânge.

Mama copilului aleargă disperată către acesta şi cere ajutor oamenilor care trec prin zonă. Minorul a suferit răni grave şi este în stare critică, în timp ce mama lui, Fănuţa Mihai, a scăpat cu câteva leziuni. Martorii spun că şoferul avea viteză şi că a plecat nepăsător de la faţa locului.

S-a urcat băut la volan

Testat şi cu aparatul etilotest s-a stabilit că Adrian Călin avea o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost dus şi la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Este acuzat de  comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi părăsirea locului accidentului. În plus, acesta mai este cercetat şi pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat agent de poliţie Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Dolj.

Adrian Călin a fost prezentat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. 


Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite