Craiova: VIDEO/ A intrat cu maşina în gardul unui oltean şi a făcut prăpăd

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Marinescu culegea la vie în momentul în care autoturismul a intrat peste el în curte
Radu Marinescu culegea la vie în momentul în care autoturismul a intrat peste el în curte

Un şofer, de 32 de ani pierdut controlul volanului şi a distrus un gard şi un autoturism parcată pe trotuar. Accidentul a avut loc ieri pe strada Păltiniş din Craiova.

Alin Ţîrcu le-a spus poliţiştilor că se grăbea să ajungă la spital, unde fiul lui este internat. „Tânărul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul volanului. Şoferul autoturismului marca Forda, care este înmatriculat în Bulgaria nu avea asigurare şi a fost sancţionat cu 1360 de lei. I-au fost ridicate şi plăcuţele de înmatriculare, iar acum nu are voie să mai circule cu maşina pe drumurile publice“, a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.


„ Am fost la un pas de moarte “

Radu Marinescu, craioveanul păgubit a povestit că a trecut prin clipe de coşmar. „Eu culegeam la vie şi m-am trezit cu maşina lângă mine. S-a oprit la doi metri de locul unde mă aflam eu. Am fost la un pas de moarte. Nu este pentru prima dată când mă trezec cu un autoturism la mine în curte. La noi aici curba de pe strada Păltiniş este una periculoasă şi mai tot timpul au loc accidente . Să vedem acum cine îmi plăteşte şi autoturismul avariat şi gardul distrus ?“, a spus bărbatul.

„A condus cu viteză“

Oamenii au declarat că au auzit o bubuitură şi au ieşit imediat să vadă ce s-a întâmplat. „Şoferul nu era băut, însă era în stare de şoc. După cum vedeţi a distrus gardul în proporţie de 70%, iar autoturismul este avariat destul de mult. A condus cu viteză, altfel nu se întâmpla ce s-a întâmplat“, a spus un martor.

Propietarul gardului distrus şi autoturismului avariat a mai precizat că, a fost avertizat de un vecin să nu taie via duminica, că se poate întâmpla o nenorocire. „Asta este când nu asculţi ce zic alţii. Să îmi fie învăţătură de minte, să nu mai fac nimic în zi de sărbătoare“ , a mai povestit Radu Marinescu. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite