Craiova: A furat o maşină şi a provocat un accident mortal, iar acum a dat mai multe spargeri, dar este tot în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii s-au deplasat imediat la locul accidentului
Poliţiştii s-au deplasat imediat la locul accidentului

/* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1107304683 0 0 159 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 107375

Alin Constantin Buşe de 20 de ani din Craiova a furat anul trecut un microbuz de la firma la care lucra ca agent de pază şi a plecat la plimbare prin centrul oraşului, deşi nu avea permis de conducere. Nu a apucat să meargă mai multe de cinci minute cu microbuzul furat că în dreptul locuinţelor ANL din cartierul Craioviţa Nouă, din cauza vitezei a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin un taxi care circula regulamentar. Impactula  fost atât de puternic, iar şoferul din Matiz în vârstă de 56 de ani a decedat pe loc, iar pasagerul din dreapta a doua zi la spital.

Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de omor din culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis. Procurorii au decis atunci să fie judecat în stare de liberate pentru că nu prezintă pericol public.

A dat mai multe spargeri din autoturisme şi este tot în liberate

La aproximatin un de când a omorât doi oameni Alin Constantin Buşe a fost prins în urmă cu două zile, chiar în timp ce fura din mai multe autoturisme. “S-a dispus reţinerea tânărului şi a celor  doi minori care îl însoţeau pe o perioadă de 24 ore şi, în cursul zilei de marţi, au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, respectiv port ilegal de armă albă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, comisar Adrian Căpraru.

Nici de această dată procurorii  Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova nu au dispus arestarea tânărului pe motiv că nici de această dată nu prezintă pericol public.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite