Craiova: A luat 15.000 de euro şpagă ca să împartă dreptatea, dar a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Craiova care a picat de mai multe ori examenul de admitere la Institutul Naţional de Magistratură, a plătit 15.000 de euro unei persoane, care l-a asigurat că va obţine postul mult dorit.

După ce a primit 10.000 de euro, Dumitru Ovidiu Florin i-a mai cerut craioveanului încă 5000 de euro. Traficantul de influenţă a pretins că este procuror în Bucureşti, însă singura legătură pe care o avea cu sistemul este că lucrase ca purtător de cuvânt la un parchet din Olt.

A anunţat poliţia

Craioveanul care a dat şpagă să intre la Institutul Naţional de Magistratură a anunţat imediat poliţia în momentul în care escrocul i-a mai cerut încă 5000 de euro.

Dumitru Ovidiu-Florin a fost prins în flagrant  în timp ce primea de la denunţătorul său suma de 5000 euro, pretinsă . Le-a spus procurorilor din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova că banii îi ceruse împrumut. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 29 de zile. Este acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite