Craiova: 50 de echipe din Dolj cer FRF suspendarea preşedintelui AJF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 50 de echipe afiliate la Asociaţia Judeţenă de Fotbal Dolj vor depune mâine o adresă la Federaţia Română de Fotbal prin care contestă legalitatea hotărârilor Adunării Generale a AJF întrunită în data de 19 decembrie 2009.

Acestea solicită suspendarea din funcţie a preşedintelui reales Nicu Neagoe, pe care îl acuză de fals şi uz de fals, constatarea nulităţii întrunirii şi reorganizarea de „alegeri libere“.

Într-un memoriu întins pe mai multe pagini şi semnat de cei 50 de membri ai AJF, aceştia susţin că mandatul Biroului Executiv al AJF Dolj expirase de la data de 30 iulie 2009, că nicio Adunare Generala a AJF nu a aprobat organizarea de alegeri, că membrii afiliaţi nu au fost convocaţi la AG Ordinară din 19 decembrie conform statutului FRF şi AJF şi că la Adunare au participat „cluburi şi asociaţii cărora nu le era recunoscută de lege calitatea de structură sportivă“.

Totodată, echipele în cauză mustrează Federaţia pentru faptul că „nu a trimis niciun reprezentant la Adunarea Generală pentru a verifica modul de convocare şi de prezentare a membrilor afiliaţi ai AJF Dolj şi pentru a se asigura că sunt respectate prevederile statutului FRF“.
Membrii AJF Dolj semnatari ai prezentei contestaţii cer un răspuns oficial din partea forului condus de Mircea Sandu, acordarea unei întrevederi la sediul FRF şi dispunerea din partea Federaţiei de măsuri pentru „intrarea în legalitate a AJF Dolj“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite