Craiova: 15 olteni pe un loc de electrician la Ford

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de oameni s-au înghesuit să aplice pentru una dintre cele 100 de slujbe de electricieni puse la dispoziţie de compania Ford.

Aproximativ 1.500 de CV-uri au fost depuse de olteni în urma anunţului postat de firmele de recrutare Adecco şi Manpower din Craiova, care au drept client compania americană Ford. Cifra a fost înaintată de mai mulţi candidaţi la posturile scoase la concurs, însă atât firmele de recrutare cât şi compania Ford nu au făcut niciun comentariu cu privire la concurenţa acerbă înregistrată pe cele 100 de slujbe. „Politica Ford este aceea de a nu divulga nimic despre slujbele puse la dispoziţie de companie“, au spus reprezentanţii Ford.

Diploma, eliminatorie


Surse neoficiale au confirmat însă cifra şi ne-au dat şi câteva detalii referitoare la testele pe care le au de trecut cei care vor să lucreze ca electricieni la Ford. Probele nu sunt deloc uşoare, potrivit surselor noastre. „Primul criteriu de departajare este diploma. Dacă nu ai diplomă care să ateste calitatea de electrician, eşti eliminat din start. Trebuie să vii cu fişa medicală din care să reiasă că nu ai probleme de sănătate, după care te invită la teste. Au pregătit unul teoretic şi unul practic“, ne-a spus unul dintre cei care au aplicat pentru a deveni electrician în cadrul Ford. Primul test teoretic este cel de inteligenţă, după care urmează probe de fizică, hidraulică, algebră booleană şi pneumatică.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite