Craiova: „Weekend Adevărul“ are lipici la olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cititorii care au intrat deja în posesia ziarului cu 128 de pagini l-au decretat „cel mai complet“ şi „o alternativă la televizor şi calculator“.

Că este o lectură plăcută „Weekend Adevărul“ datorită diversităţii subiectelor şi manierei în care sunt elaborate o confirmă craiovenii care rămân atraşi de parfumul paginilor de ziar.

image

Click pe poze pentru GALERIE FOTO

„Eu petrec mult timp la cafea în weekend şi e nemaipomenit să citesc despre atât de multe lucruri. Chiar e o lectură plăcută, iar preţul nu e deloc mare“, a spus Eliza Dina (36 ani), de profesie avocat.

Sorin Bîrsan, profesor de matematică la grupul Şcolar Charles Laugier din Craiova, crede că este mai mult decât binevenită o publicaţie care să te informeze şi să te binedispună în acelaşi timp:

„Adevărul de weekend este, după părerea mea, o alternativă la televizor şi calculator la sfârşit de săptămână, un mod corect de informare a opiniei publice asupra celor întâmplate în domeniile cultural-artistic, social, politic, sportiv. Este un ziar complet şi o noutate pe piaţa media din România“.

Studentă la farmacie, Bianca Dugăiaşu (20 de ani), este de părere că fiecare îşi va găsi un punct de interes printre articolele publicate în „Weekend Adevărul“:

„Tinerii din generaţia mea cred că îl vor răsfoi şi vor alege să citească articolele care li se par de actualitate şi de interes pentru ei“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite