„Mutu este cel mai valoros jucător român şi nu ar fi plecat niciodată de la naţională cu mine antrenor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă a vorbit despre echipa naţională şi cazul Adrian Mutu, înţepându-l subtil pe actualul selecţioner Răzvan Lucescu.

Managerul Ştiinţei susţine că, dacă ar fi fost în continuare antrenorul primei reprezentative, nu ar fi renunţat niciodată la „Briliant“.

Adi Mutu este cel mai valoros jucător român şi nu ar fi plecat niciodată de la naţională cu mine antrenor. Relaţia mea cu el a fost excelentă, în afară de acel incident de la turneul din SUA. Dar el a dat mereu totul pe teren pentru echipa naţională“, a spus Piţurcă.

El a vorbit şi despre startul naţionalei din preliminariile CE 2012: „Nu trebuie să ne fie ruşine că am făcut egal cu Albania sau Belarus. Când eram eu antrenor, erau mai slabe, acum au crescut ca valoare. Nu ştiu dacă suntem deasupra Belarusului acum“.

Piţi nu i-a iertat nici pe cei care îşi dau cu părerea despre Universitatea Craiova pe la TV: „În general, cei care apar la TV spun lucruri trăsnite. Azi zic că suntem o echipă formidabilă, mâine că suntem o echipă mică. Noi ştim cel mai bine ce avem în ogradă“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite