Craiova/VIDEO: "Are mâna zdrobită şi piciorul praf. Noaptea se întoarce cu faţa la perete să plângă şi să nu-l văd"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama minorului de 13 ani, care în urmă cu o săptămână a fost lovit de o maşină condusă de un tânăr teribilist din Craiova, povesteşte despre trauma pe care fiul său o trăieşte, de când a ajuns sub roţile autoturismului.

Fănuţa Mihai (38 de ani), care joia trecută a fost izbită de un Opel Astra, în timp ce se afla pe trotuar cu băiatul de 13 ani, povesteşte despre efectele experienţei care i-a marcat fiul. “E speriat. Noaptea se trezeşte brusc şi mă strigă. Nu pot să părăsesc odaia, că plânge. Îi e teamă să stea singur în cameră. Are mâna zdrobită şi piciorul praf. Noaptea se întoarce cu faţa la perete să plângă şi să nu-l văd”, spune femeia, care acuză o stare de sănătate şubredă. “Mă doare sub coastă şi am piciorul negru. Mă trec junghii, de-mi vine să urlu”, se plânge victima.

Cinci ore, în sala de operaţie

Alin Mihai (13 ani) a fost operat ieri la picior şi umăr la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Intervenţia a durat cinci ore.“Copilul are o fractură cervicală, una de humerus şi o altă fractură mai grea cu rupturi multiple la picior. Prognosticul este favorabil”, a declarat dr. Florin Croitoru, purtătorul de cuvânt de la SJU. Copilul spune că are dureri groaznice şi că nu a închis un ochi, din această cauză. “Mă apasă rău inima, nu mai îmi simt mâna şi piciorul. Sper să mă fac bine şi să mă duc acasă”, ne-a mărturisit băiatul. Familia vrea ca şoferul autoturismului care i-a nenorocit familia să rămână după gratii ani mulţi. “Cum băiatul meu zace pe patul de spital, aşa să plătească pentru fapta sa. Ar merita închisoare pe viaţă”, este de părere Fănuţa Mihai.

L-a lăsat în agonie, în mijlicul bulevardului


Alin Mihai şi mama sa au fost loviţi în urmă cu o săptămână de o maşină al cărei şofer a dat cu spatele fără să se asigure, accidentul petrecându-se pe bulevardul Nicolae Romanescu din Craiova, unde tânărul de 23 de ani s-a luat la ceartă cu un alt şofer. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi din zonă arată cum şoferul opreşte autoturismul şi se uită câteva secunde la victime, după care fuge de la locul accidentului.          

Află ce s-a întâmplat cu şoferul maşinii astăzi, în .

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite