Craiova: Zeci de elevi din Craiova au fost jefuiţi de un pretins om al legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Zeci de elevi din Craiova au fost jefuiţi de un pretins om al legii
Craiova: Zeci de elevi din Craiova au fost jefuiţi de un pretins om al legii

Bărbatul de 34 de ani îşi alegea victimele cu atenţie. Le urmărea mai multe zile la rând pentru a observa ce comportament au, după care acţiona.

Craioveanul  îşi aştepta victimele în faţa şcolii şi le ruga să îl însoţească până la biroul lui.„Le spunea elevilor că are informaţii precise despre ei, cum că au fost implicaţi în mai multe scandaluri. Minorii de frică nu ripostau şi mergeau cu falsul om al legii acolo unde acesta le spunea. Le cerea telefonul sub pretextul că vrea să îşi anunţe colegii să vină cu duba să îi ducă la cea mai apropiată secţie de poliţie. După ce punea mâna pe mobilul acestora se făcea nevăzut“, a spus Adrian Căpraru, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj.

image




Elevii jefuiţi au depus plângere la poliţie


Bărbatul de 34 de ani a reuşit în aproximativ o lună de zile să jefuiească nouă elevi. Părinţii copiilor au depus plângere la poliţie, iar ieri falsul om al legii a fost reţinut. Craioveanul nu a recunoscut că a furat telefoanele mobile elevilor. Ba mai mult acesta a declarat, că le-a primit de la victime.

image


Oamneii legii nu au crezut povestea şi l-au arestat.Dacă va fi găsit vinovat riscă să îşi petreacă ani buni în spatele gratiilor.

Poliţiştii  vor trebui acum să stabilească dacă numărul victimelor este mult mai mare. Sunt convinşi că şi alţi tineri vor depune plângere împotriva falsului om al legii.

Vom reveni cu amănunte!        
    

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite