Craiova: Valea Vlăicii, închisă până în noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale au decis să păstreze restricţia de trafic din intersecţia de la kilometrul zero până la data de 15 noiembrie 2011.

Deşi traficul trebuia să fie reluat începând de luni, 4 iulie, după două săptămâni de restricţie, edilii Băniei au fost nevoiţi să menţină Valea Vlăicii închisă pentru că este singurul loc unde constructorii pot momentan să avanseze cu lucrările. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Craiova,
Alin Apostol, pe bulevardele Calea Bucureşti şi Nicolae Titulescu se lucrează la canalizare, operaţiune demarată de curând de municipalitatea craioveană.

Până în luna noiembrie ar putea fi redeschisă circulaţia în Valea Vlăicii, în funcţie de cum vor evolua lucrările pe cele două bulevarde. „Dacă se va putea circula printre pilonii de la kilometrul zero, unde se lucrează în prezent, traficul va fi redeschis“, a declarat Alin Apostol. După ce canalizarea
oraşului a cedat în urma ploilor de săptămâna trecută, edilii au fost nevoiţi să amâne lucrările de înlocuire a ţevilor, demarate de către Compania de Apă Oltenia.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite