Craiova: Unităţi de panificaţie, amendate de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu comisari ai Gărzii Financiare Dolj au efectuat o serie de controale pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor care se comit în unităţile de panificaţie.

Au fost efectuate controale la 14 unităţi comerciale, iar pentru cele 11 abateri de natură contravenţională constate au aplicat amenzi în sumă de 40.000 lei. De asemenea, au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de 7.800 lei şi numerar în suma de 1.933 lei.   

Cu ocazia controlului efectuat la secţia de panificaţie aparţinând unei societăţi comerciale din Craiova, poliţiştii au constatat faptul că reprezentanta societăţii, Maria S.,  de 43 ani, din localitate, nu deţinea documente de provenienţă pentru produsele finite şi materiile prime folosite în procesul de fabricaţie.

Societatea a fost sancţionată, conform prevederilor Legii nr. 12/1990, cu amendă în valoare de 20.000 lei şi s-a dispus confiscarea a 800 kg făină, dar şi altor produse de panificaţie în valoare totală de 4.800 lei.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite