Craiova:Tribunalul Dolj le oferă clemenţă bătăuşilor din Piaţa Centrală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei şapte tineri, care s-au bătut cu pari şi bâte în văzul tuturor au făcut recurs nemulţumiţi de deciza de arestare prevetivă pentru 29 de zile.

Tribunalul Dolj a admis cererea bătăuşilor şi a scăzut perioada arestării de la 29 zile la 20. Pe data de 21 aprile în Piaţa Centrală din Craiova a avut loc un conflict între Cătălin Iancu de 30 de ani şi Cosmin Sinescu, de 30 de ani, ambii din Craiova. Cei doi s-au luat la ceartă din cauza preţurilor, pe care le aveau expuse la vânzare în magazin. De aici şi până la un scandal în toată regula, nu a mai fost decât un pas. Cei doi administratori şi-au chemat în ajutor mai mulţi prieteni şi s-au luat la bătaie, în plină zi. În urma incidentului o persoană a ajuns la spital şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Scandalagii adus cu mandat la Judecătorie

Procurorul a decis că bărbaţii au tulburat grav liniştea şi ordinea publică prin exercitarea de acte de agresiune, insulte şi ameninţări. A decis să elibereze mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele tuturor. Bătuşii au fost nemulţumiţi de decizia dată, iar în urmă cu două zile au făcut recurs la Tribunalul Dolj nemulţumiţi de hotărârea dată de magistraţi. Recursul a fost admis şi a fost scăzută perioada arestării preventive de  la 29 de zile la 20. Oamenii din Piaţa Centrală se feresc să vorbească despre scandalul de pe data de 21 aprilie. Comercianţii spun că nu este pentru prima dată când între cei doi administratori au loc astfel de scandaluri. 

Marian Cărăcior, Nicolae Gălăţeanu şi Mădălin Răducanu, au sărit în ajutorul lui Iancu, iar de partea lui Sinescu au fost implicaţi Cristian Pârjol şi Andrei Marinescu. Cei şapte au fost înarmaţi cu bate şi pari şi s-au bătut fără nici măcar o problem sub privirile îngrozite ale oamenilor. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă până la şapte ani de închisoare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite