Craiova: Traficul din Valea Vlăicii, greu de închis. Restricţia programată la ora 13 a fost amânată pentru după-amaiază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi edilii au anunţat că accesul rutier prin giratoriul de la Kilometrul 0 va fi interzis astăzi, şoferii au circulat fără probleme. Anunţul de restricţie a fostamânat pentru ora 13.00, autorităţile comunicând ulterior că de fapt abia după-amiază, de la ora 17.00 va avea efect.

Planul de lucrări al firmelor care lucrează la pasajul suprateran din Valea Vlăicii a obligat autorităţile locale să ia decizia de a restricţiona timp de două săptămâni traficul rutier de la Kilometrul zero. Edilii Băniei au anunţat încă de acum o săptămână că „începând cu data de luni, 20 iunie“, şoferii nu vor mai putea circula prin giratoriul provizoriu pentru o perioadă de 14 zile.

Accesul dinspre Brestei către Unirii, permis

„Va fi blocat complet accesul în intersecţia de la Kilometrul 0 pe direcţia strada Ştefan cel Mare - strada Brestei şi strada Ştefan cel Mare - strada Unirii“, se preciza într-un comunicat de presă al municipalităţii, postat pe site-ul oficial al primăriei şi transmis presei cu scopul de a confirma declaraţiile celor doi viceprimari. Potrivit informării de presă, accesul dinspre strada Brestei către strada Unirii urma să rămână funcţional pe toată durata restricţiei.

Şoferii craioveni care nu au ocolit azi-dimineaţă intersecţia de la kilometrul zero au avut surpriza de a constata că traficul se desfăşoară fără restricţii. Deşi din comunicat se dedusese faptul că giratoriul urmează să fie închis în noaptea dintre 19 şi 20 iunie, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Ulterior, reprezentanţii primăriei au comunicat la solicitarea reporterilor AdS că restricţia va intra în vigoare începând cu ora 13.00. Nici de data aceasta nu a fost să fie aşa. Municipalitatea a revenit mai târziu cu o rectificare prin care anunţa că traficul va fi închis începând cu ora 17.00, lucru confirmat şi de reprezentanţii Poliţiei Rutiere Craiova. „În şedinţa Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei de săptămâna trecută s-a stabilit ca traficul să fie restricţionat începând cu data de 20 iunie, ora 17.00“, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite