Craiova: Ţiganii care vor ajutor social, chemaţi să-şi facă buletine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 300 de ţigani din Craiova riscă să rămână fără ajutoare sociale pentru că nu au acte de identitate sau pentru că adresele înscrise în acestea nu corespund cu cele din dosarele pentru sprijinul financiar.

Potrivit preşedintelului Partidei Rromilor Dolj, Nicolae Dumitru, o dispoziţie a Primăriei Craiova dezavantajează mai multe familii de ţigani din Bănie. „Cei care nu au în buletin adresa din dosarul depus la primărie nu vor mai primi ajutor social. Aici este vorba de ţiganii ale căror case au fost demolate, deci nu mai locuiesc la aceeaşi adresă, sau cei care care nu au deloc acte“, a explicat Dumitru, consilier pe problemele rromilor la primărie.

Acesta susţine că familiile de ţigani care riscă să nu mai primească ajutor social pot să se adreseze Partidei Rromilor, la sediul din cartierul 1 Mai.
„Sunt rugaţi să vină aici, unde îi vom trece într-un tabel, iar apoi, cu ajutorul Poliţiei Craiova, le vom schimba actele, pentru a nu mai fi probleme cu dosarele“, a precizat Nicolae Dumitru.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite