Craiova: Tatăl unui copil de 4 ani s-a sinucis aruncându-se de la etajul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Barbu (36 de ani) din Craiova s-a aruncat astăzi de la balconul locuinţei din cartierul Craioviţa Nouă. Bărbatul avea datorii la întreţinere de aproape 6.000 de lei.

Poliţiştii de la Secţia 5 Craiova au fost anunţaţi astăzi, în jurul orei 13, că la blocul 90b din cartierul Craioviţa Nouă un bărbat s-a aruncat de la etajul 6.

Robert Barbu

image

Robert Barbu, inspector la Generali Asigurări, s-a aruncat de pe balcon, trupul bărbatului fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei.

image

Vecinii spun că bărbatul s-a aruncat de la balcon chiar în momentul în care soţia sa, învăţătoare la şcoala generală din localitatea doljeană Caraula, intra în scara blocului.

image

„Atunci când nevasta lui băga cheia în interfon el s-a aruncat. Când ea s-a dat un pic în spate să vadă ce s-a întâmplat, l-a văzut pe el întins jos. A început să ţipe. După aceea am venit şi eu şi l-am văzut întins în curtea din faţa blocului plin de sânge. A aşteptat-o pe nevastă ca să se arunce“, povesteşte Tudora Anghel, o vecină de bloc.

image

Vecina mai spune că familia Barbu fusese înştiinţată de către furnizorul de curent electric că urmează să fie debranşaţi din cauza restanţelor. Familia Barbu avea datorii la întreţinere de 5.629 de lei. Bărbatul era singur în apartament, singurul fiu în vârstă de patru ani fiind la grădiniţă la acea oră.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite