Craiova: Târgul finanţărilor pentru agricultură demarează astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agicultura poate deveni o afacere profitabilă cu ajutorul fondurilor europene
Agicultura poate deveni o afacere profitabilă cu ajutorul fondurilor europene

Zeci de beneficiari ai fondurilor pentru agricultură îşi vor expune produsele pe esplanada din faţa Casei Ştiinţei şi Tehnicii din Craiova, expoziţia cu vânzare putând fi vizitată astăzi şi mâine, între orele 10.00 şi 18.00.

Manifestarea organizată de Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit prin Centrul Regional din Oltenia reuneşte firme din domeniu şi fermieri care au beneficiat de-a lungul timpului de fonduri europene prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Vizitatorii vor putea vedea şi achiziţiona în cadrul târgului produse agroalimentare şi servicii specifice mediului rural, realizate la standarde europene.

Sfaturi pentru accesarea programului

La manifestarea care are loc pe esplanada din faţa Casei Ştiinţei şi Tehnicii din Bănie vor veni nu doar firme, ci şi instituţii publice implicate direct în procesul de finanţare a proiectelor europene cum ar fi Fondul de Garantare a Creditului Rural, Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM şi instituţii bancare reprezentative pentru acordarea creditelor bancare solicitanţilor de fonduri europene.

„Acest eveniment original permite tuturor persoanelor nu doar să vadă produsele tradiţionale şi serviciile realizate la standarde europene, dar şi să se informeze direct cu privire la etapele care trebuie parcurse pentru accesarea fondurilor nerambursabile pentru dezvoltarea unei investiţii, atât de la instituţiile abilitate, care le pot acorda informaţii avizate şi sprijin, cât şi de la cei care au beneficiat deja de fondurile nerambursabile acordate prin PNDR“, se arată într-un comunicat al APDRP. Târgul finanţărilor europene pentru agricultură şi dezvoltare rurală va putea fi vizitat astăzi şi mâine, de la ora 10.00 până la 18.00.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite