Craiova: Sorin „Pantera“ Tănăsie, condamnat la doi ani şi două luni de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul pugilist a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Piteşti la doi ani şi două luni de închisoare cu executare pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumuri publice, fiind introdus în arestul IPJ Dolj.

Boxerul craiovean a fost introdus aseară în arest, urmând ca astăzi să fie trimis la penitenciar pentru a-şi executa pedeapsa. Campionul european Sorin „Pantera Tănăsie“ a fost oprit de poliţişti în decembrie 2008 pe motiv că era „să intre cu autoturismul in maşina politiei“, dar a refuzat să sufle în fiolă pentru a i se stabili alcoolemia. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, dar a plecat în grabă lăsând permisul de conducere în unitatea spitalicească.

Craioveanul a fost reţinut de poliţiştii secţiei 5 din Craiova în urma unei acţiuni prin care se doreau prinderea persoanelor condamnate de instanţele de judecată.

Dosarul penal cu care s-a ales olteanul la Piteşti nu este singura sa problemă cu legea. Acesta mai avea un dosar penal pentru distrugere, iar în martie 2008 a fost acuzat că a bătut un tânăr.

Sorin Tanasie, zis Pantera, a castigat, in 2007, titlul european la profesionisti la categoria cocos (53,525 kg), versiunea EBU-EU, dupa ce a trecut de spaniolul Karim Quibir Lopez, intr-o gala disputata la Valencia.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite