Craiova: Solomon află mâine dacă scapă de arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Galaţi se vor pronunţa mâine cu privire la menţinerea de arestare a primarului Antonie Solomon.

Procesul lui Antonie Solomon a început la ora 12:30, edilul suspendat fiind susţinut de un grup de 70-80 de persoane. Aceştia au venit la Galaţi în două autocare.

Oamenii au depus pe masa judecătorilor o listă cu 30.000 de semnături de susţinere pentru primarul suspendat dar şi câteva mesaje de sprijin din „Jurnalul Libertăţii“, ultima acţiune organizată de susţinătorii primarului.

Antonie Solomon le-a cerut magistraţilor să îl elibereze din arest pentru că nu a reprezentat niciodată un pericol social.  Avocaţii au depus o cerere la Tribunal pentru eliberarea acestuia sub control judiciar.

„Acum patru ani când am câştigat Primăria Craiovei din primul tur, nu am fost un pericol pentru nimeni. Brusc, deranjez pe toată lumea. Au trecut şase luni de când sunt arestat şi vă cer acum să mă puneţi în libertate. Am un milion de motive să vă cer asta, dar o să vi-l spun pe cel mai important: vreau să-mi plătesc datoriile către familie în această viaţă", a declarat primarul.

Procesul pe fond a fost amânat pentru data de 20, pentru că unul dintre inculpaţi nu şi-a găsit avocat. Recursul la cererea de prelungire a strării de arest pentru care avocaţii va fi soluţionată mâine.

Primarul suspendat a fost reprezentat de o echipă de avocaţi bucureşteni condusă de cunoscutul Gheorghe Mateuţ. Acesta i-a reprezentat în instanţă pe Gigi Becali şi Omar Hayssam.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite