Craiova: Scandal cu pumni şi cuţite în cel mai liniştit cartier din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa a staţionat la faţa locului o oră şi jumătate pentru că victimele nu erau de găsit (Foto: Arhivă)
Ambulanţa a staţionat la faţa locului o oră şi jumătate pentru că victimele nu erau de găsit (Foto: Arhivă)

Strada Lămâiţei din cartierul Brazda lui Novac s-a transformat în câmp de luptă pentru şase tineri craioveni.

Potrivit informaţiilor oferite IPJ Dolj, azi-dimineaţă, la ora 8:35, poliţiştii au solicitaţi să intervină pe strada Lămâiţei unde ar fi avut loc un scandal între mai mulţi tineri.

Oamenii legii au stabilit la faţa locului că şase tineri - B. Cătălin, (21 ani), B. Daniel (20 ani), P. Laurenţiu, (20 ani), P. Marius (19 ani), C. Marian (23 ani) şi B. Daniel (28 ani) – au fost implicaţi într-o altercaţie.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în noaptea de 18/19.11.2010, tinerii respectivi se întâlniseră cu alţi doi cunoscuţi într-o garsonieră al unui imobil din Craiova unde împreună au consumat băuturi alcoolice. Pe acest fond şi în urma unui conflict spontan izbucnit între unul dintre tinerii identificaţi şi un altul dintre ceilalţi doi s-a produs o altercaţie, aceştia lovindu-se reciproc“, se arată în comunicatul de presă al IPJ Dolj.

Poliţiştii mai spun că cei doi tineri au fugit, încercând să părăsească zona cu un autoturism, însă au fost urmaţi, în stradă, de către P. Laurenţiu, B. Cătălin şi B. Daniel. Aceştia au continuat să îşi adreseze injurături, lovindu-se reciproc.

Medicii de la Ambulanţă susţin că au fost solicitaţi cu un echipaj în jurul orei 8:40, fiind prezenţi la locul incidentului la cinci minute după primirea apelului.

„La locul unde am fost solicitaţi nu am găsit nicio victimă, însă am găsit foarte multă lume agitată care susţinea că una dintre victime a fost lovită cu maşina, că s-a ridicat şi a dat cu maşina iar peste el şi că o altă victimă ar fi fost înjunghiatăAmbulanţa a stat în zonă o oră şi jumătate, pentru că între timp au mai fost două apeluri care descriau acelaşi eveniment rutier“, a declarat medicul Mirela Urziceanu.

Ciudat este faptul că abia în jurul orei 10.00 medicii au fost anunţaţi de poliţişti cu privire la apartamentul unde se află cele două victime, în condiţiile în care oamenii legii ajunseseră acolo încă de la ora 8:35.

Deşi în apartament au fost găsite două persoane rănite, una cu plăgi la nivelul feţei şi mâinilor şi alta cu un traumatism la nivelul umărului şi piciorului, ambele victime au refuzat internarea, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Poliţiştii craioveni continuă cercetările pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice
    

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite