FOTOGALERIE Craiova: S-au „luat“ la primărie pentru o zi de căsnicie (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

48 de perechi de craioveni îndrăgostiţi au spus „Da“ de Sfântul Valentin în faţa viceprimarului Băniei. Căsătoriile simbolice au fost oficiate în sala mare a  primăriei, însurăţeii primind certifi cate de îndrăgostiţi, invitaţii la teatru şi o poză ca amintire.

Dichisiţi şi plini de emoţii au păşit 96 de tineri pe covorul roşu întins din faţa Primăriei Craiova până în sala mare a municipalităţii. Viceprimarul Mărinică Dincă, cu certificatele de îndrăgostiţi pe birou i-a strigat pe rând, în acordurile orchestrei Teatrului Liric. Deşi erau aşteptate 50 de cupluri să „se lege“ pentru 24 de ore, astăzi, la primărie, patru tineri au lipsit de la ceremonie.

image

Click pe poză pentru GALERIE FOTO de la eveniment

Dintre cei prezenţi, unii au venit pentru a exersa momentul care deja este planificat în viitorul apropiat, alţii din curiozitate şi pentru a-şi arăta dragostea faţă de partener. Bilete la teatru în loc de plimbări cu limuzina „Am avut emoţii, dar a ieşit bine. Suntem împreună de doi ani şi în toamnă vrem să facem nunta. Acum, am făcut o repetiţie“, a mărturisit Crisi Cămăraşu (31 de ani) care a venit însoţi de iubita sa Maria Popescu (30 de ani).

image

„Am venit şi din curiozitate. A fost frumos, acum o să mergem să bem un suc să sărbătorim“, a mărturisit Mircea Vâlceanu (25 de ani). Ideea de a se căsători simbolic a venit din partea iubitea sale, Adela Săinu (19 ani). „Am văzut ştirea, i-am propus şi a acceptat“, a spus tânăra.

Dacă în anii anteriori tinerii însurăţei erau plimbaţi cu limuzina şi luau masa la restaurant, acum s-au mulţumit cu certificatul, biletele la teatru şi poza de cuplu. De altfel, şi numărul cuplurilor s-a redus la jumătate faţă de anul trecut.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite