Craiova: Rudele obezei de 240 de kilograme fac chetă pentru înmormântare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia femeii de 240 de kilograme, care a murit duminică la spitalul din Craiova, se plânge că trebuie să amâne înmormântarea pentru că nu are banii necesari.

Victoria Lăcătuş, din comuna Drăghiceni, cea mai grasă femeie din ţară care a născut, a acuzat sâmbătă seara probleme de respiraţie, fiind transportată la Spitalul Judeţean Slatina. A fost dusă apoi de urgenţă la Spitalul Judeţean Craiova, unde a decedat. Deşi rudele ceruseră ca trupul acesteia să mai fie păstrat la morgă câteva zile până fac rost de banii de înmormântare, conducerea unităţii a refuzat.

„Sicriul şi transportul la Vlădila ne costă 1600 de lei pentru că e vorba de un sicriu făcut pe comandă. Nu ştiu ce ne-om face! Noi avem decât vreo câţiva mii de lei strânşi. Ajutorul pentru înmormântare e decât de 500 de lei şi ni dă abia peste câteva zile. Noi cu ce o îngropăm până atunci?“ se plângea în această dimineaţă Cristina Şoşoiu, sora Victoriei.

Rezultatul necropsiei urmează să dat mâine, tot atunci când rudele decedatei trebuie să ridice sicriul de la morga spitalului pentru a-l transporta la Vlădila. Înmormântare urmează să aibă loc miercuri.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite