Craiova:Rommel Voicu a încercat să se sinucidă în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rommel Voicu nu suportă să stea în arestul IPJ Dolj
Rommel Voicu nu suportă să stea în arestul IPJ Dolj

Aflat în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, ucigaşul lui Andrei Goreci  a intrat în depresie.

Tânărul de 18 ani nu suportă prea bine condiţiile de detenţie şi ar putea fi supus unei expertise psihiatrice. Rommel Voicu a avut două tentative de sinucidere, d ela 7 octombrie, de când când a fost reţinut de poliţişti, după ce l-a ucis pe Andrei Goreci, elev la Liceul Tudor Arghezi din Craiova. Aflat în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, tânărul de 18 ani vorbeşte incoerent şi face gesturi pe care nimeni nu le înţelege. În perioadă următoare, tânărul va fi suspus unui control psihiatric, iar cel mai probabil i se va administra şi un tratament. „Aşteptăm să primim documente de la medic, care să ateste că a încercat să se sinucidă, iar în funcţie de actele care vor ajunge la noi, îl vom supune unei expertize psihiatrice“, a spus Claudiu Dinculescu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Roomel Voicu, tânărul care l-a ucis pe Andrei Goreci

image

Nu este pentru prima dată când Rommel Voicu a încercat să îşi pună capăt zilelor, al având două astfel de tentative şi în libertate, când a fost dus de urgenţă la spital de către familie şi a fost salvat.

Roomel Voicu în momentul în care a fost reţinut

Rommel Voicu nu suportă să stea în arestul IPJ Dolj

Notă scăzută la purtare

Gabriela Truţă, fosta dirigintă a lui Rommel Voicu ,de la Liceul Auto din Craiova, unde tânărul s-a mutat la sfârşitul clasei a XI-a, de la Liceul Tudor Arghezi, a declarat că acesta nu avea un comportament agresiv şi se comporta normal. În clasa a XII-a a avut totuşi nota scăzută la purtare cu un punct. Andrei Goreci şi prietenul lui cel mai bun, Cristian Manea, ambii de 17 ani, elevi la Liceul Tudor Arghezi din Craiova ,se îndreptau către şcoală, la 7 octombrie, când Rommel Voicu i-a atacat cu un cuţit. Pe Andrei l-a înjunghiat în inimă, iar pe Cristian l-a rănit. Andrei Goreci a murit sub ochii colegilor şi ai rudelor, în stradă, după ce medicii de la SMURD au încercat în zadar să îl resusciteze.

Romel Voicu                                                                             Locul unde a fost omorât Andrei Goreci



Şi-a recunoscut fapta

image
image

Romel Voicu şi-a recunoscut fapta. “N-am vrut să-l omor, doar să-l sperii!”, a povestit  asasinul. Tragedia s-a întâmplat în urma unei dispute între elevi. „Victima s-a certat cu fratele agresorului, care este  elev în clasa a X-a la acelaşi liceu. Rommel Voicu este este cercetat pentru omor calificat şi riscă până la 25 de ani de închisoare”, a  spus Magda Bădescu, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Andrei Goreci era un tânăr care lupta împotriva violenţei

image
image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe craiova@adevarul.ro!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite